Gert Vits
blank
blank
 
© Gert Vits 
Wandelconsultatie in kleine groep (tijdelijk niet in aanbod)

Er bestaan vele vormen van wandelbegeleidingen en coaches met allerlei opleidingen (al dan niet als psycholoog of therapeut).

In mijn privépraktijk is er ruimte voor wandelconsult zowel voor coaching als voor klinische trajecten. Dit aanbod doe ik reeds geruimte tijd.en is volledig geworteld in mijn werk als psycholoog en ervaren en geschoold psychotherapeut (langdurende psychotherapieopleiding) en verschilt dus van focus tav een gewone babbelwandeling. Om af te stemmen, vindt een eerste of enkele consultaties steeds in de gespreksruimte van de praktijk plaats.

Tijdens een wandelconsult ligt de nadruk op het consult en niet op het wandelen of een eventuele eindbestemming.

Kinderen mogen steeds mee met één of beide ouders en moeten dan niet betalen. Je blijft zelf verantwoordelijk, ook voor eventuele kinderen die je bij hebt. idem voor honden :-).

Tijdens een wandelconsult mag je een steunfiguur meebrengen. Die steunfiguur consulteert dan zelf niet, maar kan wel betokken worden. 

De kostprijs is de prijs voor één consult (zie tarieven)., dus een vast bedrag dat onafhankelijk is van eventuele fluctuaties in de duur van de wandeling.

Praktische afpsraken (waar, wanneer) zijn individueel afgestemd op voorhand.

Tijdens een wandeling ontmoeten we ook de omwereld. Hierbij komen makkelijk enkele algemene achterliggende psychologische  basisthema's aan bod:

de VRIJHEID om steeds een keuze te maken in verschillende omstandigheden, de VERBONDENHEID van je handelen met de omwereld (mensen en dingen), het opnemen van de VERANTWOORDELIJKHEID voor jezelf (je gedrag, je daden, je ouderschap) en de consequenties hiervan.

 

De geplande wandelconsultatie gaat door in alle weersomstandigheden! 

 

Informeer bij interesse.